Hallo 2016!

Hallo 2016! - Sanzine - voetbalmoeder in high heels

Hallo 2016!

Overal zie ik de laatste dagen jaaroverzichten verschijnen. In beeld en tekst. Op Facebook, Instagram en op de blogs die ik lees. En dan ga ik toch automatisch nadenken over of ik daar wel of geen blog over wil schrijven.

Aan de ene kant vind ik het leuk om terug te kijken. Van die ‘o ja!’-momenten te hebben. En dan natuurlijk het liefst van die ‘o ja, dat was toen en wat was dat leuk!’-momenten. Aan de andere kant kijk ik ook graag vooruit. In het verleden gebeurt tenslotte niets meer… (Nee, die is natuurlijk niet van mezelf, maar wie het ooit als eerste heeft gezegd, sloeg enorm de spijker op zijn kop!)

Dag 2015

Maar oké, even een heel korte terugblik op 2015. Ik had ontzettende leuke uitstapjes met de jongens (naar Duinrell, Moviepark, Keulen, Oberhausen, Amsterdam), waar de vakantie naar Cornwall en Londen natuurlijk met kop en schouders bovenuit stak. Wat was dat super! En wat was het weer ongelooflijk gaaf om met zijn drieën zo’n reis te maken en te genieten. We vierden in april ons 1-jarig jubileum in dit huis. En o wauw, wat vind ik het nog steeds stoer dat ik een huis bezit (gaat dat gevoel ooit over?). Jongste werd 11 en oudste 13. Jeetje, wat gaat dat toch belachelijk snel! Hoezo cliché? Ik had heel veel leuke werkprojecten en -projectjes. En ook mocht ik een aantal nieuwe klanten verwelkomen. Zo leuk! Zo dankbaar dat ik zulk leuk werk mag en kan doen. Mijn blog blies ik nieuw leven in. Good for me! Ik had fijne gesprekken, enorme huilbuien, genietmomenten, vele glazen wijn (whatever kleur dan ook…), coole nieuwe schoenen, gezellige etentjes.

Kortom, 2015 mag er best wezen.

Hallo 2016!

Maar nu op naar het nieuwe jaar. Een jaar met 366 dagen (ha! schrikkeljaar!), met 366 nieuwe kansen. Het jaar waarin jongste basisschoolleerling af is en dan ook ècht naar de middelbare school gaat. (Ik denk dat ik vast een paar dozen tissues insla, afscheid nemen van de basisschool na tien jaar…) En oudste alweer naar de derde gaat. (Had ik al gezegd: “Jeetje, wat gaat dat toch belachelijk snel!”?) Voor de zomervakantie hebben we al ideeën. En ik hoop dat het weer net zo gaaf gaat worden als de afgelopen twee jaar. Daarnaast hoop ik nog andere leuke uitstapjes met mijn mannen te kunnen doen en gewoon met ze te kunnen genieten in het algemeen. In februari staat een korte break naar Rome in ieder geval al op het programma. Yeah! Verder denk ik dat ik – net als afgelopen jaar – fijne gesprekken, enorme huilbuien, genietmomenten, vele glazen wijn (whatever kleur dan ook…), coole nieuwe schoenen (uh…….), gezellige etentjes ga hebben.

Kortom, kom maar op 2016! Ik heb er zin in! En steek de sterretjes vast aan…

Geen reactie's

Geef een reactie