Over mij

I chase my dreams…

Net na de geboorte van mijn oudste zoon in augustus 2002 zette ik een heel eenvoudige website op die ik gebruikte als een soort dagboek. Om foto’s en verhaaltjes op te zetten. In juni 2003 zette ik dat om naar een weblog en vanaf toen plaatste ik bijna dagelijks een blog over mijn leven.

Toen in april 2004 mijn jongste zoon werd geboren, werd de ondertitel van mijn blog al snel: over mijn leven met drie mannen. Ik blogde over mijn kleine mannetjes die voldoende stof tot schrijven opleverden. Ik blogde over mijn werk en dat werd pas echt spannend toen ik in 2007 voor mijzelf begon. Ik blogde over vakanties, dagjes weg, mijn niet zo huishoudelijke instelling.

Sanzine - voetbalmoeder in high heels

… in high heels of course.

En toen werd het januari 2010 en plaatste ik mijn laatste blog. Mijn leven en dat van mijn mannen had een drastische wending genomen. En mijn hoofd stond niet meer naar bloggen. Eerst moest alles weer in een ritme komen, alles op een rijtje gezet worden. In mijn hoofd, in mijn gevoel, in mijn leven met nu twee mannen. Dat is nu een feit en het laatste jaar begon het steeds vaker te kriebelen. Ik wil weer schrijven. Plaats op mijn privé Facebook-account af en toe tekstjes over mijn belevenissen met mijn twee (inmiddels) tienerzonen, maar wil meer dan dat. En daarom heb ik dit blog na bijna zes jaar radiostilte weer afgestoft!

liefs,

Sandra

Hoe, wat, waar en waarom.

  • De naam Sanzine heb ik in 2003 bedacht en is een samenvoeging van San (Sandra) en zine (magazine). Zoiets heet trouwens een neologisme. Ja ja, dat je het even weet.
  • Mijn stoere zoons zijn 13 en 11 en spelen (zoals de ondertitel van dit blog waarschijnlijk al doet vermoeden) fanatiek voetbal. We zijn een echte drie-eenheid, maar kunnen ook alle drie onze eigen gang gaan.
  • Ik ben geboren in december 1972 in Den Haag. Woonde tot mijn vijfentwintigste in Wassenaar en verhuisde toen voor de liefde naar Putten. En daar woon ik nog steeds met heel veel plezier.
  • Sinds 2007 ben ik eigenaar, directeur en medewerker van mijn eenvrouwszaak Signatures, internetbureau & grafisch ontwerp. Ik heb bijna nooit dat nare gevoel op zondagavond: “Gat, morgen is het weer maandag!”
  • Zoals mijn kleine vriendinnetje van zeven altijd zegt: “Sandra loopt àltijd op hoge hakken!” En dat klopt. Nou ja, in 95 van de 100 gevallen. Ik heb echt een zwak voor mooie high heels.
  • Ik hou enorm van schrijven. Toen ik tiener was, waren dat verhalen en schreef ik in dagboeken. Nu vind ik het leuk om met woorden te spelen en mijn gedachten, gevoelens en belevenissen op een sprekende manier ‘op papier’ te zetten.

Sanzine - voetbalmoeder in high heels

I am not afraid of heights. Have you seen my shoes?