Uit het assortiment…

Uit het assortiment - Sanzine - voetbalmoeder in high heels

Uit het assortiment…

Jaren geleden, maar dan ook echt járen geleden, had ik een lipstick van Dior. Echt een hele mooie kleur in een hele mooie koker/stick/verpakking. Hoe heet zoiets waarin je lippenstift zit eigenlijk? Het omhulsel, zeg maar.

Maar goed, ik dwaal af… Ik had dus die hele mooie kleur lippenstift. En niet alleen was het een mooie kleur, hij smeerde ook lekker en er zat geen naar smaakje aan. Kortom, de perfecte lipstick.

Ik heb ‘m ook echt wel een jaar of twee gehad. En toen… toen was ‘ie ineens uit het assortiment. Zomaar. Echt, ik was er serieus zwaar chagrijnig van. Maanden heb ik nog met het laatste stompje lippenstift in mijn tas gelopen en elke keer als ik dan een drogisterij of parfumeriezaak binnenliep, checkte ik of een vergelijkbare kleur kon vinden. Maar dat is nooit gelukt.

Een aantal jaar geleden ontdekte ik een heel fijne gezichtsscrub van Olaz. Ik gebruikte het ’s ochtends en ’s avonds. De scrub werd warm op de vochtige huid en daardoor kreeg ik altijd een heel schoon en zacht gevoel na gebruik. Klink ik al als een tv-commercial?

Ook dit product gebruikte ik jaren. En toen… was het ineens uit het assortiment. Weer zo’n enorm baalmoment. En ook nu heb ik echt nog maanden in het Olaz-schap gezocht of ik niet toch nog ergens een verdwaalde tube kon vinden.

Waarom worden mijn favo-producten toch elke keer uit het assortiment gehaald? En dit zijn maar twee voorbeelden, zo zijn er echt nog wel een paar meer. En terwijl ik dit schrijf, bedenk ik me dat ik die kleur lippenstift tegenwoordig toch niet meer zal dragen, maar daar gaat het niet om. Dat is niet mijn punt. Het punt is, dat als ik het wel nog had willen dragen, ik daar de kans helemaal niet meer voor had.

Om de een of andere reden kreeg ik het vrijdag over een nieuw product. Een reinigingsborsteltje – op batterijen! – dat je echt een schoon (èn zacht!) gevoel geeft. Een uur later liep ik mèt het borsteltje de Etos uit. Ja, ik ben er eentje van de impulsaankopen. En soms ook helemaal niet trouwens, maar dat terzijde.

En weet je, al na een paar keer gebruiken ben ik fan. Schoon gevoel, makkelijk in gebruik (kan ook gewoon mee onder de douche) en bruikbaar met allerlei reinigingsproducten. Nu maar hopen dat de borsteltjes niet uit het assortiment gaan…

En o ja, ik vind selfies (met alleen mezelf dus) echt vreselijk. Maar om nou alleen dat borsteltje op de foto te zetten, vond ik ook zo stom en die lippenstift en scrub heb ik niet meer. Dus.

Geen reactie's

Geef een reactie